30 augusti 2011

Var som sagt i Stockholm

- Med Evelina och hade en supertrevlig tajm! Ankomst: chilla på stan. Fast inte så jättemycket chilla ändå, pga astunga väskor. Menmen. Kunde tillslut lägga av oss dem hemma hos Per och Åsa. Bjuden på delicious mat. Mmm. Åter igen: chilla.
 Ah.. Morgon.. Dags för att åka in till stan och turista oss. In på slottet, hamnade mitt i vaktparaden, fika på Djurgården, dra Strandvägen, upp förbi Stureplan och in på Kungsgatan med alla dess Brandbutiker. Knappt man vågar andas inne på Louis Vuittonavdelningen, med glasade uppläggningsbord och män i stiliga uniformer intill entrédörren (vakten). Kvällen senare bjöd på drinkar på Berns och Stureplan. Awesome.
 Sista dagen. Upp och hoppa. Alla mår vi fint och bra. Det blev en sen gårdag, men inget vidare röj. Fjantigt det där med åldersgräns in till clubar tycker jag.. In till stan igen med tunga väskor. Men den här gången blev de tidigt inlåsta i trånga skåp. (Alltså, vad är det som väger egentligen i en flickas packväska? Nessecär, plattång, kameran, kläder.. Jag förstår inte!!..). Lite häng genom Gamla Stan och Evelina TATUERAR SIG!! Cool brud. Bjuden på Kinamat av morbror Per. Gött mätt inför tågresan hem. Perfa. Hejdå Stockholm, vi ses snart igen.






1 kommentar:

  1. Mmmm, jammi! Vilka dagar! Annat än Liverpool?

    SvaraRadera