04 oktober 2011

London Bridge

.. Är en sång som Fergie sjunger. Men vi var aldrig där. Vi hade fullt upp med resten av London.
 Lördagen bestod av tidig morgon och lång bussresa samt sightseen runt på Londons gator och "Pub-Crawl" som en fin avslutning på kvällen. (Berättar mer här nedanför). Upp tidigt på söndagen. Men det var för att jag vaknade av ljud och värme. Dock ingen fara. Jag kände mig så pigg så. Duscha, frukost, utcheckning och ut igen på gatorna i värmen. Lunch till slut i en vacker, stor, grön och fullsmockad park innan avfärd hemåt. Åter igen - lång bussresa (sex timmar med dålig luftkonditionering gör det inte till en trivsam sådan..).

 Och som sagt, det var gåing som var aktuellt i helgen. Vandra gjorde vi, jag vet inte hur långt allt som allt. Skönt ändå. Med fint väder (!!) och sköna skor. Och man ser så mycket mer. Hinner se så mycket mer än om man ska köras runt i turistbuss. Sightseen-dubbeldäckarna är ju något visst med London, England. Men jag tycker nog att de är mer för småbarnsfamiljer och/eller för äldre tanter och farbröder. När man inte orkar gå runt en hel dag. Men för oss starka, friska, pigga ungdomar som vi ju är så är det inga problemas. Kan nog kanske ha fått aningen färg på benen med. Hoppas så..
 Ingen shopping. Spenderade ändå en hel del pengar. Fast biljetten till "London Eye" på söndagen och biljetten till "Pub-Crawl" på lördagskvällen/natten höjde genomsnittspriset ganska rejält + övernattningsavgiften till det coola, fräscha Hostelet vi bodde på: Clink 261, också såklart. Men annars så. Helt ok ekonomiskt sett.
 "Pub-Crawl" varé ja - och som jag har nämnt i flera sammanhang tidigare ang. detta - AWESOME!! En engångssumma för att få deltaga i grupp på guidad rundtur till olika pubar under kvällen med fria shots vid inträde till varje ställe. Bra musik och härligt folk. Mycket enjoyible.
 Söndagen: Efter idogt letande efter "plattform 9 3/4", (för er som inte funnit intresse i Harry Potter-serien: det är Harry's och de andra Hogwartseleverna's entré till Hogwartsexpressen som tar dem till skolan..), fann vi den tillslut. Puh.. Hela resan vore ju så ovärd om vi missat den.. Iallafall, posing och korttagning halvvägs in i väggen. Nästa projekt för dagen var en "rund"tur upp i "London Eye".

 Det var verkligen en fantastisk helg, tillsammans med Sonja som hjälpte till att göra det till en sån bra en. Vackert väder (fortfarande detta outrageous varma sommarväder). Jag är jätteglad att det blev av!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar